Opinii politice liber exprimate

După mine, cu toții trebuie să avem opinii politice (chiar dacă unele sunt greșite - poate chiar opiniile mele politice sunt greșite...) și să participăm efectiv la vot la TOATE ALEGERILE. În urne trebuie să se regăsească opiniile tuturor, bune după unii, greșite după alții. Abia așa se va ști ce vrea MAJORITATEA, fiindcă dacă nu ne ducem la vot nu facem decât să-i ajutăm pe cei plătiți să fraudeze alegerile, țineți minte treaba asta!
Dezgustul față de politicieni nu ajută, fiindcă ajungem să ne conducă destinele cei aleși de o majoritate parțial neștiutoare, parțial cumpărată. Degeaba ne mai lamentăm, noi, cei atoateștiutori, după ce alegerile au trecut! 

Auzim mereu și ne place să credem că Rrromânul este isteț - păi să facă bine Rrromânul acela și să-și dovedească istețimea la vot. Dacă stă acasă în ziua alegerilor, atunci nici nu poate lumea să-și dea seama de istețimea lui, iar asta se vede simplu - în procentajul celor care au participat la vot... Ia gândiți-vă cum ar fi să avem - pă bune - o participare la vot de 95%. Nu credeți că asta ar demonstra cu adevărat o comportare civică responsabilă, de oameni isteți, așa cum e la cei de prin țările nordice?

Iar dacă la o rundă de alegeri nu au ieșit cei pe care ni i-am dorit, nu trebuie să ne enervăm și nici să abandonăm participarea la alegeri luându-ne după alții! Cei care ne îndeamnă la asta știu prea bine ce fac!

19.10.2014 Alegeri Prezidențiale - noiembrie 2014...

01.02.2017 Noaptea, ca hoții...