Masterat IAAC - Anul 1 [Disciplina P3DP1]

Important!
Citiți detaliile privind modul de desfășurare a activităților din cadrul disciplinei P3DP1 în pagina ACEASTA

 

Curs-01 - Prezentare explodată și animație (Componente)

Curs-02 - Animație avansată - asamblare (Componente)

Curs-03 - Analiza cu elemente finite - cadre

Curs-04 - Generarea de cadre

Curs-05 - Inițiere în simulare dinamică - Pendulul

Curs-06 - Animație avansată - funcționare (Componente)


Situația notelor la data primirii temelor pentru lucrarea de casă (10 nov. 2016)

Încheierea situației

Vineri, 10 februarie 2017, în ultima zi de sesiune, va avea loc încheierea situației pe semestrul I. Începând cu ora 9:00 am, doar studenții interesați (și numai aceștia!) sunt așteptați în sala CB-112 pentru a reface o ultimă lucrare și/sau pentru a le trece nota în carnet. Așa cum se știe, se poate reface doar una dintre cele trei lucrări de laborator, dar nu și vreun curs! La ora 11 notele finale vor fi trecute în catalog, iar în cursul după amiezii din aceeași zi tabelul cu notele va fi postat în această pagină web.    Dragi studenți,

    Dacă vă uitați pe notele din tabelul de mai jos (la Situația notelor) - pe care îl actualizez pe măsură ce apar noutăți - veți vedea că am pus nota 4 celor 21 dintre voi care mi-au trimis o încercare în termenul de două săptămâni de la primirea temelor. În aceste condiții, 19 dintre voi au deja medii de trecere.
   În cazul în care nu finalizați lucrarea de casă în felul stabilit (vezi AICI) sunteți astfel avizați că acelea sunt notele pe care vi le voi trece în catalog, indiferent dacă ele vă asigură promovarea sau nu.


     Situația notelor la data de 10 februarie 2017